Uitfasering Visma|Raet Youforce

25 oktober 2022

Verouderde technologie

We leggen u graag uit wat de belangrijkste reden is voor het uitfaseren van Youforce.

Het begint bij de basis van het Youforce product. De huidige versie is dusdanig verouderd, waardoor er geen updates meer voor gemaakt kunnen worden. Vanwege de huidige conditie van deze software zijn nieuwe connecties en integraties die klanten en derde partijen wensen niet compatibel. Oftewel systemen kunnen niet met elkaar communiceren.

Door te kiezen voor Visma.net HRM en Payroll kunnen we met nieuwe technologie het HR-leven weer makkelijker maken, nu en in de toekomst.

Visma.net HRM & Payroll

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de continuïteit van de HR- en salarisadministratie en de dagelijkse operationele processen gewaarborgd blijven. Dit houdt in dat we met alle onderwijsorganisaties vóór 2025 de overstap maken naar Visma.net HRM en Payroll. Op deze manier zorgen we ervoor dat je als organisatie de stap zet, samen met Visma | Raet, naar een innovatieve toekomst op het gebied van HRM & Payroll.

Visma.net HRM & Payroll maakt onderdeel uit van de Visma Connected Experience, het programma waarin Visma-bedrijven met onderwijsinstellingen en onderwijsbureaus samenwerken aan goed beveiligde geïntegreerde cloudoplossingen voor een toekomstgerichte bedrijfsvoering en onderwijslogistiek.

Samen met onze ontwikkelpartners bouwen wij aan een toekomstbestendig en innovatief Visma.net HRM & Payroll voor het onderwijs. Daarnaast ontwikkelen wij ons HR cloudplatform op basis van de wensen van onze klanten, via onder andere gebruikersgroepen, het Visma.net ideeënportaal, interviews en gesprekken met klanten. De roadmap staat dan ook vol met innovaties. Inmiddels zijn er meer dan 100 schoolbesturen live! Met de doorontwikkeling van Visma.net HRM & Payroll houdt Visma | Raet derhalve een blijvende focus op onderwijs.

Ter afsluiting

Hoewel 1 januari 2025 nog ver weg lijkt, is het wel belangrijk dat vanaf nu ook de communicatie met onze schoolbesturen over bovengenoemde wijziging en de daarbij te nemen stappen en tijdlijnen wordt opgestart. Visma|Raet samen met OOG en OHM Onderwijsondersteuning zal vanaf oktober 2022 hierover via onze website en nieuwsbrieven de communicatie opstarten.

Nieuws Werkgevers Overlay

Nieuws Werkgevers

Laatste nieuws

15-05
Telefoonnummers OOG & OHM onderwijsondersteuning gaan veranderen
02-01
Afschaffen middelingsregeling per 1 januari 2023
13-12
Samenvattingen PO en VO van brief OCW 2021
25-10
Uitfasering Visma|Raet Youforce