Nieuws en mededelingen

Tekst nieuws en mededelingen

Samenvattingen PO en VO van brief OCW 2021

Op 21 november 2022 heeft het Ministerie van Onderwijs een brief geschreven aan de Tweede Kamer over de financiƫle positie van publiek bekostigde onderwijsinstellingen waaronder besturen en scholen voor primair en voortgezet onderwijs.

Lees verder

Uitfasering Visma|Raet Youforce

Zoals zoveel producten kent ook software een einddatum van de levensduur. Youforce en de onderliggende modules zoals Self Service, heeft het onderwijs meer dan twintig jaar mogen ondersteunen bij het managen en optimaliseren van de HRM- en Payroll-organisatie. Miljoenen declaraties, verlofaanvragen, ziekmeldingen en in-, door-, en uitstroomprocessen zijn via onze software opgestart en afgewikkeld. Met het einde van Youforce breekt er een nieuwe tijd aan, waarbij de focus op de toekomst ligt met Visma.net HRM en Payroll.

Lees verder

Onderhandelaarsakkoord CAO VO

Sociale partners hebben een onderhandelaarsakkoord bereikt over de cao voor het voortgezet onderwijs. Hierin is een loonsverhoging van 4,75% opgenomen en zijn afspraken gemaakt over de besteding van de 300 miljoen euro die beschikbaar is voor werkdrukverlichting.

Lees verder

OOG en de uitrol Visma.net (Talent)

De Uitrol Visma.net HRM & Payroll is bij Synergia in volle gang. OOG maakt onderdeel uit van Synergia, een samenwerkingsverband tussen 5 Onderwijsbureaus, gezamenlijk werken wij aan de ontwikkeling en de implementatie van Visma.net/Talent. Vorige week maakte VIsma/Raet daar melding van in hun nieuwsbrief:

Lees verder

Vereenvoudiging bekostiging PO

Het ministerie van OCW heeft naar alle besturen in het primair onderwijs een brief verzonden met betrekking tot vereenvoudiging van de bekostiging en dan in het bijzonder voor de gevolgen van de vordering.

Lees verder
Nieuws Werkgevers Overlay

Nieuws Werkgevers

Laatste nieuws

15-05
Telefoonnummers OOG & OHM onderwijsondersteuning gaan veranderen
02-01
Afschaffen middelingsregeling per 1 januari 2023
13-12
Samenvattingen PO en VO van brief OCW 2021
25-10
Uitfasering Visma|Raet Youforce