Nieuws

Nieuws tekst

Telefoonnummers OOG & OHM onderwijsondersteuning gaan veranderen

Vanaf 5 juni 2023 veranderen de telefoonnummers van OOG & OHM onderwijsondersteuning. De algemene 020 nummers worden samengevoegd tot een nieuw centraal nummer : 085-0665300. De huidige telefoonnummers zullen wij begin volgend jaar uitfaseren. De directe telefoonnummers van de medewerkers zullen begin juni in de handtekening van de betreffende medewerker worden opgenomen.

Lees verder

Afschaffen middelingsregeling per 1 januari 2023

Indien u in een aantal opeenvolgende jaren een sterk wisselend inkomen hebt, kan dit betekenen dat u over deze jaren samengeteld meer belasting heeft betaald dan wanneer u dat inkomen gelijkmatig verdeeld over deze jaren zou hebben ontvangen. Is dit in uw situatie het geval, dan kunt u op dit moment nog in aanmerking komen voor de zogenaamde middelingsregeling.

Lees verder

Ouderschapsverlof vanaf 2 augustus 2022

Vanaf 2 augustus gelden er nieuwe regels voor ouderschapsverlof: in heel Nederland krijgen beide ouders in het eerste levensjaar van hun kind negen weken vrij tegen 70 procent van het UWV-maximumloon. In bijna alle onderwijscao’s zijn de regelingen beter dan deze nieuwe Europese richtlijn. Check de afspraken in jouw sector.

Lees verder
Nieuws Werkgevers Overlay

Nieuws Werkgevers

Laatste nieuws

15-05
Telefoonnummers OOG & OHM onderwijsondersteuning gaan veranderen
02-01
Afschaffen middelingsregeling per 1 januari 2023
13-12
Samenvattingen PO en VO van brief OCW 2021
25-10
Uitfasering Visma|Raet Youforce