Nieuws

Nieuws tekst

Digitale pensioenvoorlichting januari 2023

OOG en OHM onderwijsondersteuning organiseert samen met het ABP een digitale pensioenbijeenkomst. Lees meer in het bericht hieronder hoe u zich kunt aanmelden.

Lees verder

Ouderschapsverlof vanaf 2 augustus 2022

Vanaf 2 augustus gelden er nieuwe regels voor ouderschapsverlof: in heel Nederland krijgen beide ouders in het eerste levensjaar van hun kind negen weken vrij tegen 70 procent van het UWV-maximumloon. In bijna alle onderwijscao’s zijn de regelingen beter dan deze nieuwe Europese richtlijn. Check de afspraken in jouw sector.

Lees verder

Salarisverhoging en éénmalige toelage PO en VO

Wij krijgen momenteel veel vragen over de éénmalige uitkering en de salarisverhoging per 1 juli 2022 , zoals die zijn afgesproken voor zowel het PO als het VO.

Lees verder

Q en A Onderhandelaarsakkoord CAO VO

Op 22 juni jl. hebben sociale partners een onderhandelaarsakkoord bereikt over een nieuwe CAO VO 2022/2023. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over het onderhandelaarsakkoord.

Lees verder

Onderhandelaars akkoord over nieuwe cao primair onderwijs

Onderhandelaars zijn het eens geworden over een nieuwe cao in het Primair Onderwijs. Daarin is een loonstijging afgesproken van 4,75% per 1 juli 2022, net als in de cao vo. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over het betaald ouderschapsverlof en is er een invulling gegeven aan de professionaliseringmiddelen voor leraren die al werden vastgelegd in het Onderwijsakkoord van afgelopen voorjaar.

Lees verder
Nieuws Werkgevers Overlay

Nieuws Werkgevers

Laatste nieuws

01-12
Digitale pensioenvoorlichting januari 2023
25-10
Uitfasering Visma|Raet Youforce
13-09
Ouderschapsverlof vanaf 2 augustus 2022
26-07
Salarisverhoging en éénmalige toelage PO en VO